Open Air 2019

11 t/m 14 juli
Blankenadijk, Bathmen

Zuidleo DOS organiseert voor het vierde jaar op rij een Open Air biljarttoernooi! In de frisse lucht kan men in teams van 3 deelnemen aan de varianten libre, bandstoten en 3-banden. Iedereen kan deelnemen, van amateur tot prof!

Midden in het open veld tussen de koeien worden op meerdere tafels verschillende spelvarianten gespeeld. In recreant- en actief poules wordt er gestreden om de 1e plek.

Actief
In de actief poule spelen de meer gevorderde biljarters in teams van verschillende biljartverenigingen tegen elkaar, wat vaak mooie en spannende partijen oplevert.

Recreant
De recreant poule is bedoeld voor biljarters welke minder vaak spelen of voor mensen die graag kennis willen maken met de sport. In deze poule ligt het niveau wat lager, wat ook de drempel lager maakt voor mensen die nog nooit gebiljart hebben, maar het toch graag eens zouden proberen. Voor de een betekent dit een eenmalige gezellig aangelegenheid, voor de ander betekent dit misschien wel de start van een nieuwe sport!

Sfeer proeven
Het biljarten in de open lucht te midden van een kudde koeien maakt het extra bijzonder. Spelers komen dan ook naar het toernooi om het eens ‘mee te maken’. Niet biljarters komen ook op het evenement af om de wedstrijden te bekijken en van de gezellige sfeer te proeven.

Inschrijven
Na het grote succes van de afgelopen jaren is er besloten ook dit jaar weer een Open Air toernooi te organiseren. Het toernooi wordt dit jaar georganiseerd van 11 juli t/m 14 juli. Op de doordeweekse dagen in de avond en op zaterdag en zondag in de middag. Na de wedstrijden zal er elke dag een leuke band/artiest/act aanwezig zijn, deze worden later bekend gemaakt. Geeft u allen op, jong/oud/dik/dun/lang/kort/zwart/wit/groen/geel/etc. Iedereen is van harte welkom!

Inschrijven

Foto’s 2018

Foto’s 2017

Foto’s 2016