Over ons

onze leden

Biljartvereniging ZuidleoDOS is een jonge vereniging opgericht in 2014. De vereniging kent 22 leden in de leeftijdscategorie van 21-29 jaar. Er wordt in onderling verband een voorjaar- en najaarscompetitie gespeeld. Ook wordt er deelgenomen aan een competitie tussen verschillende biljartverenigingen in Bathmen en omstreken, verschillende toernooien worden ook regelmatig bezocht.

De vereniging kenmerkt zich door de jonge spelers welke allen graag biljarten, maar ook andere jongeren graag kennis laten maken met de biljartsport. Iedereen is daarom ook elke week van harte welkom om het zelf eens te komen proberen! Zuidleo DOS vind het belangrijk dat jongeren kennis kunnen maken met de sport omdat deze vaak betiteld wordt als saai, voor oude mensen en als cafésport. Het tegendeel wordt door Zuidleo DOS bewezen door het enthousiasme en de betrokkenheid van de leden. Dit resulteert dan vaak ook in spannende biljartpartijen in de onderlinge competitie maar ook in andere competities waar we zelfs al eens de kampioenstitel op onze naam mochten zetten!

Naast het biljarten organiseert Zuidleo DOS ook andere activiteiten voor niet-leden en geïnteresseerden. Zo wordt er jaarlijks een ‘Open Air’ Biljarttoernooi georganiseerd, worden er verschillende feesten gegeven waaronder het ‘Biljartbal’ rond kerst en promoten we de biljartsport onder jongeren doormiddel van inloopavonden. Kijk gerust verder op onze site, en schroom niet met ons in contact te treden. Bij ons is iedereen welkom!